Stan przesyłki
NAMIOT WYPRAWOWY TURYSTYCZNY KANSAS IGLO 3 NAMIOTY
Namiot 3 osobowy typu iglo. Wodoodporność 1500 mm słupa wody. Kolor srebrno-niebieski.
NAMIOT WYPRAWOWY TURYSTYCZNY KANSAS IGLO 3 NAMIOTY
109,00 zł89,00 zł
DRĄŻEK WIELOFUNKCYJNY DO PODCIĄGANIA BRZUSZKÓW
Solidny, bardzo wytrzymały drążek wielofunkcyjny do podciągania, brzuszków, pompek...
DRĄŻEK WIELOFUNKCYJNY DO PODCIĄGANIA BRZUSZKÓW
49,00 zł39,00 zł
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN ZE STALI NIERDZEWNEJ
Idealnie nadaje się do punktowego oświetlania ciekawych elementów Waszego ogrodu.
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN ZE STALI NIERDZEWNEJ
79,00 zł59,00 zł
PROFESJONALNY ZETON DO GRY Z NOMINALEM 25 KASYNO POKER
Nawet w domu możesz sie poczuć jak w prawdziwym kasynie. Żeton z nominałem 25.
PROFESJONALNY ZETON DO GRY Z NOMINALEM 25 KASYNO POKER
0,50 zł0,25 zł
SZTUCZNY KWIAT ROZA CZERWONA SZTUCZNE KWIATY
Kwiat jak prawdziwy - idealnie nadaje się do domu lub biura ! Wysokość ~40 cm.
SZTUCZNY KWIAT ROZA CZERWONA SZTUCZNE KWIATY
49,00 zł29,00 zł
SWIECĄCY DMUCHANY POMPOWANY BAŁWAN 240 CM OZDOBA
Bałwan przyciąga uwagę dlatego świetnie się sprawdzi w Państwa ogrodzie lub firmie.
SWIECĄCY DMUCHANY POMPOWANY BAŁWAN 240 CM OZDOBA
179,00 zł160,00 zł
MINI STÓŁ BILARDOWY POOL BILARD + AKCESORIA
Stół bilardowy dla dużych i małych. Wysoka jakość stołu umożliwia niezapomnianą zabawę.
MINI STÓŁ BILARDOWY POOL BILARD + AKCESORIA
169,00 zł145,00 zł
MECHANIZM PODNOSZENIA TILT 15x25 DO FOTEL BIUROWY
Pasuje do większości foteli biurowych czołowych producentów o rozstawie otworów montażowych 15x25 cm
MECHANIZM PODNOSZENIA TILT 15x25 DO FOTEL BIUROWY
30,00 zł22,00 zł
METALOWA LAMPA SOLARNA 3xLED NAJAZDOWA DO ZABUDOWY
Praktyczna lampa solarna najazdowa w metalowej (stop aluminium), wodoodpornej obudowie.
METALOWA LAMPA SOLARNA 3xLED NAJAZDOWA DO ZABUDOWY
59,00 zł45,00 zł
TERMOMETR LED WISZĄCA LUB STOJĄCA LAMPA SOLARNA
Wysokość całkowita 80cm.
TERMOMETR LED WISZĄCA LUB STOJĄCA LAMPA SOLARNA
59,00 zł39,00 zł
CEWKA ZAPŁONOWA ISKROWNIK CROSS POCKET BIKE QUAD
Cewka zapłonowa do motorków typu Pocket, Dirt bike jak i Quadów z silnikiem 49 cm3.
CEWKA ZAPŁONOWA ISKROWNIK CROSS POCKET BIKE QUAD
20,00 zł13,00 zł
FOTEL OBROTOWY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL OBROTOWY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
749,00 zł599,00 zł
MOVIT MARKOWY STOJAK NA OBCIĄŻENIA CIĘŻARKI
Wykonany z wytrzymałej stali. Dzięki niemu będziesz miał porządek i zadbasz o swoje obciążenia.
MOVIT MARKOWY STOJAK NA OBCIĄŻENIA CIĘŻARKI
169,00 zł149,00 zł
OBRYSOWA LAMPA SOLARNA LED ZE STALI NIERDZEWNEJ
Praktyczna lampa solarna obrysowa wykonana ze stali nierdzewnej.
OBRYSOWA LAMPA SOLARNA LED ZE STALI NIERDZEWNEJ
40,00 zł30,00 zł
PROFESJONALNY ZETON DO GRY Z NOMINALEM 5 KASYNO POKER
Nawet w domu możesz sie poczuć jak w prawdziwym kasynie. Żeton z nominałem 5.
PROFESJONALNY ZETON DO GRY Z NOMINALEM 5 KASYNO POKER
0,50 zł0,25 zł
MOVIT ORYGINALNY ORBITREK MAGNETYCZNY KOLO 10KG
Dzięki ćwiczeniom na orbitreku poprawisz wydolność i kondycje
MOVIT ORYGINALNY ORBITREK MAGNETYCZNY KOLO 10KG
879,00 zł699,00 zł
GRA PIŁKARZYKI MANCHESTER II STÓŁ PIŁKARSKI
Solidny i stabilny stół piłkarski Manchaster II 31 kg
GRA PIŁKARZYKI MANCHESTER II STÓŁ PIŁKARSKI
439,00 zł319,00 zł
SPORTOWY CZERWONY FOTEL BIUROWY MONTREAL
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego. Regulowane podłokietniki.
SPORTOWY CZERWONY FOTEL BIUROWY MONTREAL
399,00 zł349,00 zł
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN NA BATERIE SŁONECZNE
Idealnie nadaje się do punktowego oświetlania ciekawych elementów Waszego ogrodu.
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN NA BATERIE SŁONECZNE
49,00 zł35,00 zł
SPORTOWY BRĄZOWY FOTEL BIUROWY GABINETOWY SINGAPUR
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego. Regulowane podłokietniki.
SPORTOWY BRĄZOWY FOTEL BIUROWY GABINETOWY SINGAPUR
399,00 zł349,00 zł
Polityka Prywatności i Polityka Plików Cokkies

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wszystkich Produktów oferowanych przez Sklep Internetowy i jest skierowana do Klientów Sklepu Internetowego. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej Polityki prywatności prosimy kontaktować się ze Sklepem Internetowym pod adresem MAKSTOR ul. Starzyńskiego 3, 25-232 Kielce lub za pośrednictwem poczty elektronicznej: info@makstor.pl


I. Dane zbierane przez sklep internetowy


A) Dane zbierane podczas rejestracji

  1. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje swoje dane dobrowolnie.
  2. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje imię i nazwisko, adres zamieszkania, numer identyfikacji podatkowej (NIP), adres e-mail, telefon kontaktowy
  3. W trakcie rejestracji Klient podaje login oraz hasło zabezpieczające konto Klienta w Sklepie Internetowym. Login i hasło powinny być strzeżone przez Klienta przed wykorzystaniem przez osoby nieuprawnione.


B) Dane zbierane podczas transakcji zakupu

W celu dokonania transakcji zakupu Klient podaje m.in.: typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, datę ważności karty, numer CVV.


C) Dane zbierane automatycznie

  1. Podczas wizyty Klienta na stronie Sklepu Internetowego automatycznie zbierane są dane adresu IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Dane te mogą być zbierane przez pliki „cookies” („ciasteczka”) 1, system „Google Analytics”2 lub narzędzia Stat243
  2. Sklep Internetowy zbiera również dane Klientów, takie jak adres e-mail, dane adresu IP, którzy kontaktują się za pomocą strony internetowej Sklepu Internetowego.
  3. Sklep Internetowy zbiera dane Klientów (takie jak nick, pseudonim i inne), którzy dobrowolnie umieszczają komentarze do produktów na stronie Sklepu Internetowego.


II. Wykorzystywanie danych przez Sklep internetowy


  1. Dane podane przez Klienta podczas rejestracji są wykorzystywane wyłącznie do umożliwienia Klientowi zalogowania się w Sklepie Internetowym oraz w celu realizacji zamówienia. Rejestracja w Sklepie Internetowym jest obowiązkowa jeśli Klient chce złożyć zamówienie.
  2. Dane zbierane podczas transakcji zakupu są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji płatności za złożone zamówienie.
  3. Dane osobowe Klientów oraz ich adresy e-mail nie są udostępniane podmiotom trzecim, za wyjątkiem: firmy dostarczającej oprogramowanie do zarządzania Sklepem Internetowym IAI S.A. z siedzibą w Szczecinie, dla której dane te są niezbędne do poprawnego działania systemu; firm pośredniczących w transakcjach płatniczych, dla których dane te są niezbędne do realizacji płatności; oraz przewoźników, dla których dane te są niezbędne do dostarczenia przesyłki.
  4. Dane Klienta zbierane są również w celu przesyłania informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144, poz. 1204, ze zmianami), jeżeli Klient wyraził zgodę na otrzymywanie newslettera MAKSTOR .
  5. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie Sklepu Internetowego, zbierania danych demograficznych o Klientach, do personalizacji zawartości stron Sklepu Internetowego.
  6. Dane zbierane automatycznie, które dotyczą Klientów zamieszczających komentarze do produktów, mogą zostać użyte w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego. Podobnie w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego mogą zostać użyte komentarze Klientów.
  7. Dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze Sklepem Internetowym przez stronę internetową są wykorzystywane wyłącznie w celu prowadzenia korespondencji z Klientem i ustosunkowania się do zapytań Klienta.
  8. Dane Klienta są udostępniane Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych oraz organom ścigania i organom wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa.
  9. Za zgodą Klienta dane wykorzystywane są w celach marketingowych.


III. Zmiana danych

  1. Klientowi przysługuje prawo uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania, zaniechania przetwarzania, usunięcia danych osobowych, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane. Pozostałe prawa i obowiązki Klienta w zakresie danych osobowych określa ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 ze zmianami).
  2. Klient może samodzielnie dokonać zmiany danych podanych w systemie Sklepu Internetowego.
  3. Zmianie nie podlegają dane użyte do transakcji zakupu, gdyż są one częścią dokumentu księgowego, oraz dane zbierane automatycznie.


IV. Usunięcie konta

Klient, który założył konto w Sklepie Internetowym, może w dowolnym czasie złożyć wniosek do Sklepu Internetowego o jego usunięcie. Usunięcie konta jest nieodwracalne i oznacza usunięcie wszelkich danych Klienta.



V. Zabezpieczenie danych

  1. Klient zobowiązany jest chronić poufność haseł i nazw użytkownika, które wykorzystuje w Sklepie Internetowym. Klient ponosi odpowiedzialność za przekazanie hasła i umożliwienie korzystania z konta przez osoby trzecie. Klient jest odpowiedzialny za działania mające miejsce przy wykorzystaniu hasła lub konta Klienta. Klient zobowiązuje się zawiadamiać Sklep Internetowy niezwłocznie o korzystaniu z jego konta przez osoby nieupoważnione lub o wszelkich innych znanych mu naruszeniach bezpieczeństwa.


VI. Zmiana Polityki Prywatności

Sklep Internetowy zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności. Zmiana staje się skuteczna w terminie wskazanym przez sklep, który nie może być krótszy niż 7 dni od momentu udostępnienia w MAKSTOR.pl zmienionej Polityki Prywatności - zmiany nie dotyczą Klientów którzy dokonali zakupu przed ogłoszeniem nowej wersji.


1Pliki cookies – gdy Klient odwiedza Sklep Internetowy, wysyłane są do jego komputera lub innego urządzenia pliki cookies. Stosowanie plików cookies umożliwia podnoszenie jakości usług Sklepu Internetowego dzięki przechowywaniu preferencji Klienta, poprawianiu wyników wyszukiwania i trafności wyświetlanych produktów oraz śledzeniu trendów, dotyczących na przykład sposobów wyszukiwania informacji. Klient może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się utrudnione lub niemożliwe. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki cookies sesyjne, będące plikami tymczasowymi, przechowywanymi na urządzeniu użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są również pliki cookies stałe, które są przechowywane w pamięci urządzenia użytkownika przez czas określony w ich parametrach lub do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika, w opcjach dostępnych w ustawieniach przeglądarki internetowej. 
2Google Analytics to system analityki internetowej udostępniony przez Google Inc. Google Analytics gromadzi pliki cookies stanowiące informacje dotyczące oglądalności stron internetowych oraz profilu systemowego użytkownika (włącznie z jego adresem IP). Informacje te są przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google używa tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z Internetu. Adresy IP użytkowników nie są łączone z żadnymi innymi danymi będącymi w posiadaniu Google. 
3Stat24 to narzędzia statystyczne mierzące oglądalność stron Sklepu Internetowego oraz narzędzie skutecznie wspierające proces pozycjonowania w wyszukiwarce Sklepu Internetowego.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel