Stan przesyłki
METALOWA LAMPA SOLARNA 3xLED NAJAZDOWA DO ZABUDOWY
Praktyczna lampa solarna najazdowa w metalowej (stop aluminium), wodoodpornej obudowie.
METALOWA LAMPA SOLARNA 3xLED NAJAZDOWA DO ZABUDOWY
59,00 zł45,00 zł
OBRYSOWA LAMPA SOLARNA LED ZE STALI NIERDZEWNEJ
Praktyczna lampa solarna obrysowa wykonana ze stali nierdzewnej.
OBRYSOWA LAMPA SOLARNA LED ZE STALI NIERDZEWNEJ
40,00 zł30,00 zł
DĘTKA 8 CALI CROSS POCKET DIRT BIKE 12 1/2 x 2,75
Dętka do mini motorków typu Dirt Bike (cross) z kołami 8"
DĘTKA 8 CALI CROSS POCKET DIRT BIKE 12 1/2 x 2,75
15,00 zł7,00 zł
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN ZE STALI NIERDZEWNEJ
Idealnie nadaje się do punktowego oświetlania ciekawych elementów Waszego ogrodu.
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN ZE STALI NIERDZEWNEJ
79,00 zł59,00 zł
CEWKA ZAPŁONOWA ISKROWNIK CROSS POCKET BIKE QUAD
Cewka zapłonowa do motorków typu Pocket, Dirt bike jak i Quadów z silnikiem 49 cm3.
CEWKA ZAPŁONOWA ISKROWNIK CROSS POCKET BIKE QUAD
20,00 zł13,00 zł
SPORTOWY ŻÓŁTY FOTEL BIUROWY GABINETOWY ROUEN
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego. Regulowane podłokietniki.
SPORTOWY ŻÓŁTY FOTEL BIUROWY GABINETOWY ROUEN
399,00 zł349,00 zł
NAMIOT WYPRAWOWY TURYSTYCZNY KANSAS IGLO 3 NAMIOTY
Namiot 3 osobowy typu iglo. Wodoodporność 1500 mm słupa wody. Kolor srebrno-niebieski.
NAMIOT WYPRAWOWY TURYSTYCZNY KANSAS IGLO 3 NAMIOTY
109,00 zł89,00 zł
SPORTOWY BŁĘKITNY FOTEL BIUROWY GABINETOWY DALLAS
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego. Regulowane podłokietniki.
SPORTOWY BŁĘKITNY FOTEL BIUROWY GABINETOWY DALLAS
399,00 zł349,00 zł
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
749,00 zł599,00 zł
11 SZTUK DREWNIANE PŁYTKI PANELE TARASOWE BALKON
Zestaw 11 płytek tropikalnego drewna akacjowego (drewno twarde) - całkowicie szlifowane i naoliwione !
11 SZTUK DREWNIANE PŁYTKI PANELE TARASOWE BALKON
149,00 zł119,00 zł
NAMIOT TURYSTYCZNY IDAHO IGLO NA CAMPING NAMIOTY
Namiot 2 osobowy typu iglo. Wodoodporność 1000 mm słupa wody. Kolor pomarańczowo-szary.
NAMIOT TURYSTYCZNY IDAHO IGLO NA CAMPING NAMIOTY
89,00 zł59,00 zł
SZTUCZNA ORCHIDEA STORCZYK KWIAT SZTUCZNE KWIATY
Kwiat jak prawdziwy - idealnie nadaje się do domu lub biura !
SZTUCZNA ORCHIDEA STORCZYK KWIAT SZTUCZNE KWIATY
69,00 zł29,00 zł
LINKA GAZU POCKET DIRT BIKE QUAD MINI MOTOREK
Linka gazu do mini motorków typu Pocket Bike, Dirt Bike oraz Quad. Długość pancerza: 70-75 cm
LINKA GAZU POCKET DIRT BIKE QUAD MINI MOTOREK
10,00 zł5,00 zł
SPORTOWY FOTEL BIUROWY GABINETOWY IMOLA DLA GRACZA
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego. Regulowane podłokietniki.
SPORTOWY FOTEL BIUROWY GABINETOWY IMOLA DLA GRACZA
399,00 zł359,00 zł
LAMPA SOLARNA NA SCHODY SCHODOWA STAL NIERDZEWNA
Bardzo funkcjonalna lampa solarna. Znacznie ułatwi codzienne wędrówki po schodach. Kolor świecenia: biały.
LAMPA SOLARNA NA SCHODY SCHODOWA STAL NIERDZEWNA
35,00 zł25,00 zł
LAMPA SOLARNA LED NAJAZDOWA DO ZABUDOWY CZUJNIK
Praktyczna lampa solarna najazdowa z estetyczny pierścieniem zewnętrznym wykonanym ze stali nierdzewnej.
LAMPA SOLARNA LED NAJAZDOWA DO ZABUDOWY CZUJNIK
35,00 zł29,00 zł
PROFESJONALNY ZETON DO GRY Z NOMINALEM 10 KASYNO POKER
Nawet w domu możesz sie poczuć jak w prawdziwym kasynie. Żeton z nominałem 10.
PROFESJONALNY ZETON DO GRY Z NOMINALEM 10 KASYNO POKER
0,50 zł0,20 zł
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAZ GRZANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAZ GRZANIE
779,00 zł499,00 zł
DĘTKA 10 CALI CROSS DIRT BIKE MINI MOTOREK POCKET
Dętka do mini motorków typu Dirt Bike (cross) z kołami 10"
DĘTKA 10 CALI CROSS DIRT BIKE MINI MOTOREK POCKET
15,00 zł10,00 zł
SPORTOWY CZERWONY FOTEL BIUROWY MONTREAL
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego. Regulowane podłokietniki.
SPORTOWY CZERWONY FOTEL BIUROWY MONTREAL
399,00 zł349,00 zł
Polityka Prywatności i Polityka Plików Cokkies

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wszystkich Produktów oferowanych przez Sklep Internetowy i jest skierowana do Klientów Sklepu Internetowego. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej Polityki prywatności prosimy kontaktować się ze Sklepem Internetowym pod adresem MAKSTOR ul. Starzyńskiego 3, 25-232 Kielce lub za pośrednictwem poczty elektronicznej: info@makstor.pl


I. Dane zbierane przez sklep internetowy


A) Dane zbierane podczas rejestracji

  1. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje swoje dane dobrowolnie.
  2. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje imię i nazwisko, adres zamieszkania, numer identyfikacji podatkowej (NIP), adres e-mail, telefon kontaktowy
  3. W trakcie rejestracji Klient podaje login oraz hasło zabezpieczające konto Klienta w Sklepie Internetowym. Login i hasło powinny być strzeżone przez Klienta przed wykorzystaniem przez osoby nieuprawnione.


B) Dane zbierane podczas transakcji zakupu

W celu dokonania transakcji zakupu Klient podaje m.in.: typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, datę ważności karty, numer CVV.


C) Dane zbierane automatycznie

  1. Podczas wizyty Klienta na stronie Sklepu Internetowego automatycznie zbierane są dane adresu IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Dane te mogą być zbierane przez pliki „cookies” („ciasteczka”) 1, system „Google Analytics”2 lub narzędzia Stat243
  2. Sklep Internetowy zbiera również dane Klientów, takie jak adres e-mail, dane adresu IP, którzy kontaktują się za pomocą strony internetowej Sklepu Internetowego.
  3. Sklep Internetowy zbiera dane Klientów (takie jak nick, pseudonim i inne), którzy dobrowolnie umieszczają komentarze do produktów na stronie Sklepu Internetowego.


II. Wykorzystywanie danych przez Sklep internetowy


  1. Dane podane przez Klienta podczas rejestracji są wykorzystywane wyłącznie do umożliwienia Klientowi zalogowania się w Sklepie Internetowym oraz w celu realizacji zamówienia. Rejestracja w Sklepie Internetowym jest obowiązkowa jeśli Klient chce złożyć zamówienie.
  2. Dane zbierane podczas transakcji zakupu są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji płatności za złożone zamówienie.
  3. Dane osobowe Klientów oraz ich adresy e-mail nie są udostępniane podmiotom trzecim, za wyjątkiem: firmy dostarczającej oprogramowanie do zarządzania Sklepem Internetowym IAI S.A. z siedzibą w Szczecinie, dla której dane te są niezbędne do poprawnego działania systemu; firm pośredniczących w transakcjach płatniczych, dla których dane te są niezbędne do realizacji płatności; oraz przewoźników, dla których dane te są niezbędne do dostarczenia przesyłki.
  4. Dane Klienta zbierane są również w celu przesyłania informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144, poz. 1204, ze zmianami), jeżeli Klient wyraził zgodę na otrzymywanie newslettera MAKSTOR .
  5. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie Sklepu Internetowego, zbierania danych demograficznych o Klientach, do personalizacji zawartości stron Sklepu Internetowego.
  6. Dane zbierane automatycznie, które dotyczą Klientów zamieszczających komentarze do produktów, mogą zostać użyte w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego. Podobnie w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego mogą zostać użyte komentarze Klientów.
  7. Dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze Sklepem Internetowym przez stronę internetową są wykorzystywane wyłącznie w celu prowadzenia korespondencji z Klientem i ustosunkowania się do zapytań Klienta.
  8. Dane Klienta są udostępniane Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych oraz organom ścigania i organom wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa.
  9. Za zgodą Klienta dane wykorzystywane są w celach marketingowych.


III. Zmiana danych

  1. Klientowi przysługuje prawo uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania, zaniechania przetwarzania, usunięcia danych osobowych, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane. Pozostałe prawa i obowiązki Klienta w zakresie danych osobowych określa ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 ze zmianami).
  2. Klient może samodzielnie dokonać zmiany danych podanych w systemie Sklepu Internetowego.
  3. Zmianie nie podlegają dane użyte do transakcji zakupu, gdyż są one częścią dokumentu księgowego, oraz dane zbierane automatycznie.


IV. Usunięcie konta

Klient, który założył konto w Sklepie Internetowym, może w dowolnym czasie złożyć wniosek do Sklepu Internetowego o jego usunięcie. Usunięcie konta jest nieodwracalne i oznacza usunięcie wszelkich danych Klienta.



V. Zabezpieczenie danych

  1. Klient zobowiązany jest chronić poufność haseł i nazw użytkownika, które wykorzystuje w Sklepie Internetowym. Klient ponosi odpowiedzialność za przekazanie hasła i umożliwienie korzystania z konta przez osoby trzecie. Klient jest odpowiedzialny za działania mające miejsce przy wykorzystaniu hasła lub konta Klienta. Klient zobowiązuje się zawiadamiać Sklep Internetowy niezwłocznie o korzystaniu z jego konta przez osoby nieupoważnione lub o wszelkich innych znanych mu naruszeniach bezpieczeństwa.


VI. Zmiana Polityki Prywatności

Sklep Internetowy zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności. Zmiana staje się skuteczna w terminie wskazanym przez sklep, który nie może być krótszy niż 7 dni od momentu udostępnienia w MAKSTOR.pl zmienionej Polityki Prywatności - zmiany nie dotyczą Klientów którzy dokonali zakupu przed ogłoszeniem nowej wersji.


1Pliki cookies – gdy Klient odwiedza Sklep Internetowy, wysyłane są do jego komputera lub innego urządzenia pliki cookies. Stosowanie plików cookies umożliwia podnoszenie jakości usług Sklepu Internetowego dzięki przechowywaniu preferencji Klienta, poprawianiu wyników wyszukiwania i trafności wyświetlanych produktów oraz śledzeniu trendów, dotyczących na przykład sposobów wyszukiwania informacji. Klient może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się utrudnione lub niemożliwe. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki cookies sesyjne, będące plikami tymczasowymi, przechowywanymi na urządzeniu użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są również pliki cookies stałe, które są przechowywane w pamięci urządzenia użytkownika przez czas określony w ich parametrach lub do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika, w opcjach dostępnych w ustawieniach przeglądarki internetowej. 
2Google Analytics to system analityki internetowej udostępniony przez Google Inc. Google Analytics gromadzi pliki cookies stanowiące informacje dotyczące oglądalności stron internetowych oraz profilu systemowego użytkownika (włącznie z jego adresem IP). Informacje te są przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google używa tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z Internetu. Adresy IP użytkowników nie są łączone z żadnymi innymi danymi będącymi w posiadaniu Google. 
3Stat24 to narzędzia statystyczne mierzące oglądalność stron Sklepu Internetowego oraz narzędzie skutecznie wspierające proces pozycjonowania w wyszukiwarce Sklepu Internetowego.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel