Stan przesyłki
MOVIT OBCIĄŻENIA NA NOGI LUB RĘCE ZESTAW 2 x 2kg
Zestaw 2 obciążników na ręce lub nogi po 2 kg
MOVIT OBCIĄŻENIA NA NOGI LUB RĘCE ZESTAW 2 x 2kg
35,00 zł25,00 zł
FOTEL OBROTOWY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL OBROTOWY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
749,00 zł599,00 zł
SKAKANKA BOKSERSKA SKÓRZANA Z ŁOŻYSKAMI NEOPREN
Skakanka rzemienna, skórzana, na łożyskach długości 277 cm.
SKAKANKA BOKSERSKA SKÓRZANA Z ŁOŻYSKAMI NEOPREN
30,00 zł18,00 zł
11 SZTUK DREWNIANE PŁYTKI PANELE TARASOWE BALKON
Zestaw 11 płytek tropikalnego drewna akacjowego (drewno twarde) - całkowicie szlifowane i naoliwione !
11 SZTUK DREWNIANE PŁYTKI PANELE TARASOWE BALKON
149,00 zł119,00 zł
FOTEL MASUJACY WYPOCZYNKOWY Z MASAZEM + OGRZEWANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL MASUJACY WYPOCZYNKOWY Z MASAZEM + OGRZEWANIE
779,00 zł499,00 zł
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY Z MASAŻEM + OGRZEWANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY Z MASAŻEM + OGRZEWANIE
779,00 zł499,00 zł
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAZ GRZANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAZ GRZANIE
779,00 zł499,00 zł
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY Z MASAŻEM + OGRZEWANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY Z MASAŻEM + OGRZEWANIE
779,00 zł499,00 zł
MOVIT MARKOWY STOJAK NA OBCIĄŻENIA CIĘŻARKI
Wykonany z wytrzymałej stali. Dzięki niemu będziesz miał porządek i zadbasz o swoje obciążenia.
MOVIT MARKOWY STOJAK NA OBCIĄŻENIA CIĘŻARKI
169,00 zł149,00 zł
PODNOSNIK AMORTYZATOR KOLUMNA GAZOWA FOTEL BIUROWY
Chromowany podnośnik dodaje elegancji i uroku.
PODNOSNIK AMORTYZATOR KOLUMNA GAZOWA FOTEL BIUROWY
25,00 zł19,00 zł
SZKLARNIA ALUMINIOWA NA POMIDORY 250x190x195cm 4mm
Doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni do przetrzymywania kwiatów, jak również jako szklarnia do własnych upraw. Konstrukcja aluminiowa. Powierzchnia 4,75 m², Grubość ścianek 4mm
SZKLARNIA ALUMINIOWA NA POMIDORY 250x190x195cm 4mm
1 099,00 zł999,00 zł
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN ZE STALI NIERDZEWNEJ
Idealnie nadaje się do punktowego oświetlania ciekawych elementów Waszego ogrodu.
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN ZE STALI NIERDZEWNEJ
79,00 zł59,00 zł
SPORTOWY FOTEL BIUROWY GABINETOWY IMOLA DLA GRACZA
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego. Regulowane podłokietniki.
SPORTOWY FOTEL BIUROWY GABINETOWY IMOLA DLA GRACZA
399,00 zł359,00 zł
MOVIT ORYGINALNY ORBITREK MAGNETYCZNY KOLO 10KG
Dzięki ćwiczeniom na orbitreku poprawisz wydolność i kondycje
MOVIT ORYGINALNY ORBITREK MAGNETYCZNY KOLO 10KG
879,00 zł699,00 zł
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY Z MASAŻEM + OGRZEWANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY Z MASAŻEM + OGRZEWANIE
749,00 zł599,00 zł
UCHWYT ŚCIENNY TELEWIZORA TV LCD REGULACJA 26-65
standard VESA (pasuje do LCD, LED oraz ekranów plazmowych). Regulacja kątów pochylenia góra/dół/lewo/prawo. Odpowiedni dla TV 26 "- 65". W zestawie poziomica.
UCHWYT ŚCIENNY TELEWIZORA TV LCD REGULACJA 26-65
149,00 zł89,00 zł
MINI GRA PIŁKARZYKI 70x37x25 CM STÓŁ PIŁKARSKI
Niewielkie rozmiary pozwolą na zabawę nawet w niedużych pomieszczeniach.
MINI GRA PIŁKARZYKI 70x37x25 CM STÓŁ PIŁKARSKI
89,00 zł75,00 zł
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN NA BATERIE SŁONECZNE
Idealnie nadaje się do punktowego oświetlania ciekawych elementów Waszego ogrodu.
LAMPA SOLARNA TYPU HALOGEN NA BATERIE SŁONECZNE
49,00 zł35,00 zł
SZTUCZNA ORCHIDEA STORCZYK KWIAT SZTUCZNE KWIATY
Kwiat jak prawdziwy - idealnie nadaje się do domu lub biura !
SZTUCZNA ORCHIDEA STORCZYK KWIAT SZTUCZNE KWIATY
69,00 zł29,00 zł
ZIELONY LATAWIEC KOMOROWY DWULINKOWY 200x70 CM
Zwrotny latawiec komorowy. Ma doskonałe właściwości aerodynamiczne. Pozwala na wykonywanie wielu akrobacji.
ZIELONY LATAWIEC KOMOROWY DWULINKOWY 200x70 CM
115,00 zł79,00 zł
MAKSTOR.plStarzyńskiego 325-232 Kielce
Tel41 260-80-37
tel dni robocze 9 - 15
E-mailinfo@makstor.pl
Polityka Prywatności i Polityka Plików Cokkies

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wszystkich Produktów oferowanych przez Sklep Internetowy i jest skierowana do Klientów Sklepu Internetowego. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej Polityki prywatności prosimy kontaktować się ze Sklepem Internetowym pod adresem MAKSTOR ul. Starzyńskiego 3, 25-232 Kielce lub za pośrednictwem poczty elektronicznej: info@makstor.pl


I. Dane zbierane przez sklep internetowy


A) Dane zbierane podczas rejestracji

  1. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje swoje dane dobrowolnie.
  2. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje imię i nazwisko, adres zamieszkania, numer identyfikacji podatkowej (NIP), adres e-mail, telefon kontaktowy
  3. W trakcie rejestracji Klient podaje login oraz hasło zabezpieczające konto Klienta w Sklepie Internetowym. Login i hasło powinny być strzeżone przez Klienta przed wykorzystaniem przez osoby nieuprawnione.


B) Dane zbierane podczas transakcji zakupu

W celu dokonania transakcji zakupu Klient podaje m.in.: typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, datę ważności karty, numer CVV.


C) Dane zbierane automatycznie

  1. Podczas wizyty Klienta na stronie Sklepu Internetowego automatycznie zbierane są dane adresu IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Dane te mogą być zbierane przez pliki „cookies” („ciasteczka”) 1, system „Google Analytics”2 lub narzędzia Stat243
  2. Sklep Internetowy zbiera również dane Klientów, takie jak adres e-mail, dane adresu IP, którzy kontaktują się za pomocą strony internetowej Sklepu Internetowego.
  3. Sklep Internetowy zbiera dane Klientów (takie jak nick, pseudonim i inne), którzy dobrowolnie umieszczają komentarze do produktów na stronie Sklepu Internetowego.


II. Wykorzystywanie danych przez Sklep internetowy


  1. Dane podane przez Klienta podczas rejestracji są wykorzystywane wyłącznie do umożliwienia Klientowi zalogowania się w Sklepie Internetowym oraz w celu realizacji zamówienia. Rejestracja w Sklepie Internetowym jest obowiązkowa jeśli Klient chce złożyć zamówienie.
  2. Dane zbierane podczas transakcji zakupu są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji płatności za złożone zamówienie.
  3. Dane osobowe Klientów oraz ich adresy e-mail nie są udostępniane podmiotom trzecim, za wyjątkiem: firmy dostarczającej oprogramowanie do zarządzania Sklepem Internetowym IAI S.A. z siedzibą w Szczecinie, dla której dane te są niezbędne do poprawnego działania systemu; firm pośredniczących w transakcjach płatniczych, dla których dane te są niezbędne do realizacji płatności; oraz przewoźników, dla których dane te są niezbędne do dostarczenia przesyłki.
  4. Dane Klienta zbierane są również w celu przesyłania informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144, poz. 1204, ze zmianami), jeżeli Klient wyraził zgodę na otrzymywanie newslettera MAKSTOR .
  5. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie Sklepu Internetowego, zbierania danych demograficznych o Klientach, do personalizacji zawartości stron Sklepu Internetowego.
  6. Dane zbierane automatycznie, które dotyczą Klientów zamieszczających komentarze do produktów, mogą zostać użyte w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego. Podobnie w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego mogą zostać użyte komentarze Klientów.
  7. Dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze Sklepem Internetowym przez stronę internetową są wykorzystywane wyłącznie w celu prowadzenia korespondencji z Klientem i ustosunkowania się do zapytań Klienta.
  8. Dane Klienta są udostępniane Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych oraz organom ścigania i organom wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa.
  9. Za zgodą Klienta dane wykorzystywane są w celach marketingowych.


III. Zmiana danych

  1. Klientowi przysługuje prawo uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania, zaniechania przetwarzania, usunięcia danych osobowych, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane. Pozostałe prawa i obowiązki Klienta w zakresie danych osobowych określa ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 ze zmianami).
  2. Klient może samodzielnie dokonać zmiany danych podanych w systemie Sklepu Internetowego.
  3. Zmianie nie podlegają dane użyte do transakcji zakupu, gdyż są one częścią dokumentu księgowego, oraz dane zbierane automatycznie.


IV. Usunięcie konta

Klient, który założył konto w Sklepie Internetowym, może w dowolnym czasie złożyć wniosek do Sklepu Internetowego o jego usunięcie. Usunięcie konta jest nieodwracalne i oznacza usunięcie wszelkich danych Klienta.



V. Zabezpieczenie danych

  1. Klient zobowiązany jest chronić poufność haseł i nazw użytkownika, które wykorzystuje w Sklepie Internetowym. Klient ponosi odpowiedzialność za przekazanie hasła i umożliwienie korzystania z konta przez osoby trzecie. Klient jest odpowiedzialny za działania mające miejsce przy wykorzystaniu hasła lub konta Klienta. Klient zobowiązuje się zawiadamiać Sklep Internetowy niezwłocznie o korzystaniu z jego konta przez osoby nieupoważnione lub o wszelkich innych znanych mu naruszeniach bezpieczeństwa.


VI. Zmiana Polityki Prywatności

Sklep Internetowy zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności. Zmiana staje się skuteczna w terminie wskazanym przez sklep, który nie może być krótszy niż 7 dni od momentu udostępnienia w MAKSTOR.pl zmienionej Polityki Prywatności - zmiany nie dotyczą Klientów którzy dokonali zakupu przed ogłoszeniem nowej wersji.


1Pliki cookies – gdy Klient odwiedza Sklep Internetowy, wysyłane są do jego komputera lub innego urządzenia pliki cookies. Stosowanie plików cookies umożliwia podnoszenie jakości usług Sklepu Internetowego dzięki przechowywaniu preferencji Klienta, poprawianiu wyników wyszukiwania i trafności wyświetlanych produktów oraz śledzeniu trendów, dotyczących na przykład sposobów wyszukiwania informacji. Klient może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się utrudnione lub niemożliwe. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki cookies sesyjne, będące plikami tymczasowymi, przechowywanymi na urządzeniu użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są również pliki cookies stałe, które są przechowywane w pamięci urządzenia użytkownika przez czas określony w ich parametrach lub do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika, w opcjach dostępnych w ustawieniach przeglądarki internetowej. 
2Google Analytics to system analityki internetowej udostępniony przez Google Inc. Google Analytics gromadzi pliki cookies stanowiące informacje dotyczące oglądalności stron internetowych oraz profilu systemowego użytkownika (włącznie z jego adresem IP). Informacje te są przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google używa tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z Internetu. Adresy IP użytkowników nie są łączone z żadnymi innymi danymi będącymi w posiadaniu Google. 
3Stat24 to narzędzia statystyczne mierzące oglądalność stron Sklepu Internetowego oraz narzędzie skutecznie wspierające proces pozycjonowania w wyszukiwarce Sklepu Internetowego.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel