Stan przesyłki
CEWKA ZAPŁONOWA ISKROWNIK CROSS POCKET BIKE QUAD
Cewka zapłonowa do motorków typu Pocket, Dirt bike jak i Quadów z silnikiem 49 cm3.
CEWKA ZAPŁONOWA ISKROWNIK CROSS POCKET BIKE QUAD
20,00 zł13,00 zł
SPORTOWY CZARNO ŻÓŁTY FOTEL OBROTOWY BIUROWY
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego.
SPORTOWY CZARNO ŻÓŁTY FOTEL OBROTOWY BIUROWY
379,00 zł299,00 zł
MOVIT ORYGINALNY ORBITREK MAGNETYCZNY KOŁO 10KG
Dzięki ćwiczeniom na orbitreku poprawisz wydolność i kondycje
MOVIT ORYGINALNY ORBITREK MAGNETYCZNY KOŁO 10KG
879,00 zł699,00 zł
PAWILON OGRODOWY 3x6 6 ŚCIANEK NAMIOT HANDLOWY
Zielony pawilon 3 x 6 m + 6 ścianek w komplecie. Wykonany z wodoodpornego polietylenu.
PAWILON OGRODOWY 3x6 6 ŚCIANEK NAMIOT HANDLOWY
289,00 zł249,00 zł
SKŁADANY BIAŁY STÓŁ PIŁKARSKI PIŁKARZYKI BELFAST
Piłkarzyki zapewnią wiele emocji podczas gry dla całej rodziny. Waga ok. 20 kg
SKŁADANY BIAŁY STÓŁ PIŁKARSKI PIŁKARZYKI BELFAST
319,00 zł299,00 zł
SPORTOWY CZARNO POMARAŃCZOWY FOTEL OBROTOWY BIUROWY
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego.
SPORTOWY CZARNO POMARAŃCZOWY FOTEL OBROTOWY BIUROWY
379,00 zł299,00 zł
MOVIT® HANTLA ŻELIWNA KULA KETTLEBELL KETLA 16KG
Wysokiej jakości ergonomiczna kula do ćwiczeń siłowych o wadze 16 kg.
MOVIT® HANTLA ŻELIWNA KULA KETTLEBELL KETLA 16KG
159,00 zł139,00 zł
MOVIT MARKOWY GRYF PROSTY 160 CM ŚREDNICA 30 MM
Profesjonalny chromowany gryf prosty 160 cm.
MOVIT MARKOWY GRYF PROSTY 160 CM ŚREDNICA 30 MM
105,00 zł59,00 zł
NAMIOT TURYSTYCZNY IDAHO IGLO NA CAMPING NAMIOTY
Namiot 2 osobowy typu iglo. Wodoodporność 1000 mm słupa wody. Kolor pomarańczowo-szary.
NAMIOT TURYSTYCZNY IDAHO IGLO NA CAMPING NAMIOTY
89,00 zł59,00 zł
SPORTOWY CZARNO BIAŁY FOTEL OBROTOWY BIUROWY
Unikalny wygląd wprawi w zachwyt nie tylko siedzącego.
SPORTOWY CZARNO BIAŁY FOTEL OBROTOWY BIUROWY
379,00 zł299,00 zł
PRZETWORNICA SAMOCHODOWA 24V 1000W / 2000 W
Przetwornica jest przeznaczona do zasilania odbiorników o mocy do 1000W / 2000 W (220V, 50Hz)
PRZETWORNICA SAMOCHODOWA 24V 1000W / 2000 W
339,00 zł179,00 zł
CZARNE NOWOCZESNE DREWNIANE KRZESŁO Z CZARNĄ PODUSZKĄ
Niepowtarzalny skandynawski design zapewni odpowiedni efekt zarówno w domu, ogrodzie jak i na tarasie.
CZARNE NOWOCZESNE DREWNIANE KRZESŁO Z CZARNĄ PODUSZKĄ
119,00 zł89,00 zł
FOTEL OBROTOWY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
FOTEL OBROTOWY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
749,00 zł649,00 zł
PRZETWORNICA IMPULSOWA SAMOCHODOWA 1000/2000W 12V
Przetwornica impulsowa jest przeznaczona do zasilania odbiorników o mocy do 1000W / 2000 W (230V, 50Hz)
PRZETWORNICA IMPULSOWA SAMOCHODOWA 1000/2000W 12V
579,00 zł299,00 zł
POKROWIEC NA PARASOL PROSTY 4M OGRODOWY
Praktyczny pokrowiec na 4 metrowy parasol przeciwsłoneczny prosty, wykonany z grubego i wytrzymałego na warunki atmosferyczne poliestru.
POKROWIEC NA PARASOL PROSTY 4M OGRODOWY
49,00 zł39,00 zł
SZARY FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
Fotel z linii produktów REGOline zapewni Państwu wyjątkowy wygląd, trwałość oraz wygodę.
SZARY FOTEL MASUJĄCY WYPOCZYNKOWY BIUROWY MASAŻ GRZANIE
749,00 zł649,00 zł
MOVIT® HANTLA ŻELIWNA KULA KETTLEBELL KETLA 14KG
Wysokiej jakości ergonomiczna kula do ćwiczeń siłowych o wadze 14 kg.
MOVIT® HANTLA ŻELIWNA KULA KETTLEBELL KETLA 14KG
139,00 zł125,00 zł
MOVIT® HANTLA ŻELIWNA KULA KETTLEBELL KETLA 24KG
Wysokiej jakości ergonomiczna kula do ćwiczeń siłowych o wadze 24 kg.
MOVIT® HANTLA ŻELIWNA KULA KETTLEBELL KETLA 24KG
239,00 zł209,00 zł
BIAŁY PAWILON OGRODOWY 3x3m + 4 ŚCIANKI NAMIOT HANDLOWY
Pawilon 3 x 3 m + 4 ścianki w komplecie wykonane z wodoodpornego polietylenu + zestaw mocujący. Kolor biały.
BIAŁY PAWILON OGRODOWY 3x3m + 4 ŚCIANKI NAMIOT HANDLOWY
139,00 zł129,00 zł
KREDA BILARDOWA CZERWONA DO BILARDA 12 SZT PIONEER
Komplet składający się z 12 kred do bilarda. Czerwona kreda do bilarda.
KREDA BILARDOWA CZERWONA DO BILARDA 12 SZT PIONEER
5,00 zł3,00 zł
MAKSTOR.plStarzyńskiego 325-232 Kielce
Tel41 260-80-37
tel dni robocze 9 - 15
E-mailinfo@makstor.pl
Polityka Prywatności i Polityka Plików Cokkies

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy wszystkich Produktów oferowanych przez Sklep Internetowy i jest skierowana do Klientów Sklepu Internetowego. W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących niniejszej Polityki prywatności prosimy kontaktować się ze Sklepem Internetowym pod adresem MAKSTOR ul. Starzyńskiego 3, 25-232 Kielce lub za pośrednictwem poczty elektronicznej: info@makstor.pl

 

Zapewnienie prawa do ochrony danych osobowych należy do podstawowych zobowiązań MAKSTOR, w związku z czym przeznaczymy wszystkie zasoby i wysiłki niezbędne do przetwarzania Twoich danych w pełnej zgodności z rozporządzeniem (UE) 2016/679 („Ogólne rozporządzenie o ochronie danych” lub „RODO”), a także wszelkimi innymi mającymi zastosowanie przepisami prawa.

 

I. Dane zbierane przez sklep internetowy



A) Dane zbierane podczas rejestracji

  1. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje swoje dane dobrowolnie i ma pełną kontrolę nad rodzajem przekazywanych informacji.
  2. Klient rejestrując się w Sklepie Internetowym podaje imię i nazwisko, adres zamieszkania, numer identyfikacji podatkowej (NIP), adres e-mail, telefon kontaktowy
  3. W trakcie rejestracji Klient podaje login oraz hasło zabezpieczające konto Klienta w Sklepie Internetowym. Login i hasło powinny być strzeżone przez Klienta przed wykorzystaniem przez osoby nieuprawnione.
  4. Oferujemy również możliwość rejestracji za pośrednictwem konta Facebook lub Google. Po wybraniu jednej z tych możliwości zostaniesz przekierowany na stronę Facebook Admin / Google LLC, gdzie zostaniesz poinformowany o przekazaniu Twoich danych do Sklepu Internetowego. Z polityką prywatności firm Facebook i Google możesz się zapoznać, korzystając z poniższych odnośników:
    https://www.facebook.com/about/privacy
    https://policies.google.com/privacy


B) Dane zbierane podczas transakcji zakupu

W celu dokonania transakcji zakupu Klient podaje m.in.: typ karty kredytowej, numer karty kredytowej, datę ważności karty, numer CVV.


C) Dane zbierane automatycznie

  1. Podczas wizyty Klienta na stronie Sklepu Internetowego automatycznie zbierane są dane adresu IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego. Dane te mogą być zbierane przez pliki „cookies” („ciasteczka”) 1, system „Google Analytics”2 lub narzędzia Stat243
  2. Sklep Internetowy zbiera również dane Klientów, takie jak adres e-mail, dane adresu IP, którzy kontaktują się za pomocą strony internetowej Sklepu Internetowego.
  3. Sklep Internetowy zbiera dane Klientów (takie jak nick, pseudonim i inne), którzy dobrowolnie umieszczają komentarze do produktów na stronie Sklepu Internetowego.


II. Wykorzystywanie danych przez Sklep internetowy


  1. Dane podane przez Klienta są wykorzystywane wyłącznie do umożliwienia Klientowi zalogowania się w Sklepie Internetowym oraz w celu realizacji zamówienia. Sklep Internetowy (MAKSTOR ul. Starzyńskiego 3 25-232 Kielce iod@makstor.pl) jest administratorem danych.
  2. Dane zbierane podczas transakcji zakupu są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji płatności za złożone zamówienie.
  3. Dane osobowe Klientów oraz ich adresy e-mail nie są udostępniane podmiotom trzecim, za wyjątkiem: firmy dostarczającej oprogramowanie do zarządzania Sklepem Internetowym IAI S.A. z siedzibą w Szczecinie, dla której dane te są niezbędne do poprawnego działania systemu; firm pośredniczących w transakcjach płatniczych, dla których dane te są niezbędne do realizacji płatności; oraz przewoźników, dla których dane te są niezbędne do dostarczenia przesyłki.
  4. Dane Klienta zbierane są również w celu przesyłania informacji handlowych w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144, poz. 1204, ze zmianami), jeżeli Klient wyraził zgodę na otrzymywanie newslettera MAKSTOR .
  5. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań Klientów na stronie Sklepu Internetowego, zbierania danych demograficznych o Klientach, do personalizacji zawartości stron Sklepu Internetowego.
  6. Dane zbierane automatycznie, które dotyczą Klientów zamieszczających komentarze do produktów, mogą zostać użyte w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego. Podobnie w celu promocji Sklepu Internetowego lub produktów znajdujących się w ofercie Sklepu Internetowego mogą zostać użyte komentarze Klientów.
  7. Dane zbierane poprzez bezpośredni kontakt Klienta ze Sklepem Internetowym przez stronę internetową są wykorzystywane wyłącznie w celu prowadzenia korespondencji z Klientem i ustosunkowania się do zapytań Klienta.
  8. Dane Klienta są udostępniane Generalnemu Inspektorowi Ochrony Danych Osobowych oraz organom ścigania i organom wymiaru sprawiedliwości na mocy przepisów prawa.
  9. Za zgodą Klienta dane wykorzystywane są w celach marketingowych.
  10. Ogólne rozporządzenie o ochronie danych uznaje szereg praw w odniesieniu do Twoich danych osobowych. Możesz żądać dostępu do swoich danych, poprawić wszelkie błędy w naszych plikach, i/lub wyrazić sprzeciw wobec przetwarzaniu Twoich danych osobowych. Możesz również skorzystać z prawa do złożenia skargi do właściwego organu nadzoru którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych lub do sądu. Możesz również skorzystać z prawa do żądania usunięcia Twoich danych osobowych, prawa do ograniczenia przetwarzania Twoich danych oraz do ich przenoszenia.
  11. Sklepi Internetowy zobowiązuje się do przestrzegania tajemnicy związanej z danymi Klienta i nieudostępniania tych danych osobom nieuprawnionym oraz do należytego zabezpieczenia informacji przed dostępem wszelkich osób nieuprawnionych. Sklep Internetowy nie wykorzystuje danych w celach innych niż wskazane w Regulaminie.
  12. Klient Sklepu Internetowego ma prawo do składania skarg do organu nadzorczego w sprawie sposobu przetwarzania Twoich danych osobowych. W Polsce dane kontaktowe organu nadzorczego ds. ochrony danych są następujące:

    Krajowy organ nadzorczy ds. przetwarzania danych osobowych

    Od dnia 25 Maja 2018, funkcję tę w Polsce przejmie Prezes Urzędu Ochrony Danych osobowych.
    Stawki 2
    00-193 Warszawa
    tel. 22 531 03 00
    fax. 22 531 03 01
    kancelaria@giodo.gov.pl

    Przypominamy, że w dowolnej chwili możesz skontaktować się z inspektorem ochrony danych MAKSTOR, składając wniosek w jeden z następujących sposobów: e-mailem na adres: iod@makstor.pl lub formie tradycyjnej na adres: MAKSTOR ul. Strarzyńskiego 3 25-232 Kielce


III. Zmiana danych


  1. Klientowi przysługuje prawo uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania, zaniechania przetwarzania, usunięcia danych osobowych, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane. Pozostałe prawa i obowiązki Klienta w zakresie danych osobowych określa ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 ze zmianami).
  2. Klient może samodzielnie dokonać zmiany danych podanych w systemie Sklepu Internetowego.
  3. Zmianie nie podlegają dane użyte do transakcji zakupu, gdyż są one częścią dokumentu księgowego, oraz dane zbierane automatycznie.


IV. Usunięcie konta


Z zasady przechowujemy Twoje dane osobowe dopóki masz konto w Sklepie Internetowym. Klient, który założył konto w Sklepie Internetowym, może w dowolnym czasie złożyć wniosek do Sklepu Internetowego o jego usunięcie. Usunięcie konta jest nieodwracalne i oznacza usunięcie wszelkich danych Klienta.

 


V. Zabezpieczenie danych


  1. Klient zobowiązany jest chronić poufność haseł i nazw użytkownika, które wykorzystuje w Sklepie Internetowym. Klient ponosi odpowiedzialność za przekazanie hasła i umożliwienie korzystania z konta przez osoby trzecie. Klient jest odpowiedzialny za działania mające miejsce przy wykorzystaniu hasła lub konta Klienta. Klient zobowiązuje się zawiadamiać Sklep Internetowy niezwłocznie o korzystaniu z jego konta przez osoby nieupoważnione lub o wszelkich innych znanych mu naruszeniach bezpieczeństwa.


VI. Zmiana Polityki Prywatności


Sklep Internetowy zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszej Polityki Prywatności. Zmiana staje się skuteczna w terminie wskazanym przez sklep, który nie może być krótszy niż 7 dni od momentu udostępnienia w MAKSTOR.pl zmienionej Polityki Prywatności - zmiany nie dotyczą Klientów którzy dokonali zakupu przed ogłoszeniem nowej wersji.

W sprawach nieuregulowanych niniejszym regulaminem zastosowanie mają postanowienia Kodeksu cywilnego i odpowiednich ustaw prawa polskiego, a także prawa Unii Europejskiej, w szczególności RODO.


1Pliki cookies – gdy Klient odwiedza Sklep Internetowy, wysyłane są do jego komputera lub innego urządzenia pliki cookies. Stosowanie plików cookies umożliwia podnoszenie jakości usług Sklepu Internetowego dzięki przechowywaniu preferencji Klienta, poprawianiu wyników wyszukiwania i trafności wyświetlanych produktów oraz śledzeniu trendów, dotyczących na przykład sposobów wyszukiwania informacji. Klient może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się utrudnione lub niemożliwe. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są pliki cookies sesyjne, będące plikami tymczasowymi, przechowywanymi na urządzeniu użytkownika do momentu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki. W ramach Sklepu Internetowego stosowane są również pliki cookies stałe, które są przechowywane w pamięci urządzenia użytkownika przez czas określony w ich parametrach lub do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika, w opcjach dostępnych w ustawieniach przeglądarki internetowej. 
2Google Analytics to system analityki internetowej udostępniony przez Google Inc. Google Analytics gromadzi pliki cookies stanowiące informacje dotyczące oglądalności stron internetowych oraz profilu systemowego użytkownika (włącznie z jego adresem IP). Informacje te są przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google używa tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z Internetu. Adresy IP użytkowników nie są łączone z żadnymi innymi danymi będącymi w posiadaniu Google. 
3Stat24 to narzędzia statystyczne mierzące oglądalność stron Sklepu Internetowego oraz narzędzie skutecznie wspierające proces pozycjonowania w wyszukiwarce Sklepu Internetowego.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel